General

Venem entrades al moment. La quantitat d’entrades posades a la nostra disposició per a la venda varia segons l’esdeveniment. Solen vendre’s les entrades a través de diversos punts de distribució, entre els quals s’inclouen els canals telemàtics i les taquilles.

Per a alguns esdeveniments a part de la venda d’entrades podeu oferir compra de consumicions, tiquet d’autobus, menjar, etc.

Per comprar un article(s), has de tenir com a mínim 18 anys i comptar amb una targeta de crèdit/dèbit vàlida i emesa al seu nom.

L’usuari declara que és més gran (major de 18 anys) i disposa de capacitat legal necessària per contractar els serveis oferts a la web, d’acord amb les condicions més avall desglossades, les quals declara comprendre i acceptar.

Contracte

Tota compra d’un article nostre es regeix per: (i) aquestes Condicions Generals de Compra; (ii) qualsevol classe de termes i condicions especials que puguin publicar-se a la nostra web.

El teu contracte de compra d’un Article s’inicia quan confirmem la teva compra i finalitza quan acaba l’espectacle per al qual hagis adquirit l’Article, si bé, si has comprat qualsevol producte dins d’una Venda Dirigida, el teu contracte de compra del mateix finalitzarà als catorze (14) dies de la data en què se li lliuri. Totes les compres estan subjectes al fet que es verifiqui la targeta de pagament i es facin altres comprovacions de seguretat, i es podrà anul·lar la teva operació si no supera el nostre procés de verificació.

Es compromet a no obtenir ni intentar obtenir qualsevol mena d’Articles mitjançant l’ús no autoritzat de qualsevol robot o altre dispositiu automatitzat o qualsevol altra activitat il·lícita o no autoritzada. Ens reservem el dret d’anul·lar qualsevol operació que sospitem raonablement que s’ha realitzat incomplint aquestes disposicions, sense avisar-lo prèviament, i tots i qualsevol dels articles adquirits mitjançant aquesta operació seran nuls.

Ens reservem el dret d’anul·lar reserves que sospitem raonablement que s’han fet de manera fraudulenta.

Venda d’entrades

Perquè la compra de les entrades sigui el més fàcil possible, t’oferim diferents opcions:

Venda d’entrades per InternetComprant les entrades per Internet no només t’estalviaràs les cues, també podràs consultar el teu historial de compra en qualsevol moment i en alguns casos també podràs imprimir els tiquets còmodament des de casa.
Venda d’entrades a taquillaComprant a taquilla pots pagar en metàl·lic.

Formes de pagament

Compres realitzades per Internet oa taquilla:
Acceptem les targetes de crèdit següents: Visa, Mastercard i American Express, independentment de l’entitat i la modalitat (crèdit/dèbit). El sistema de venda d’entrades utilitza un servidor segur i l’última tecnologia en xifratge.

Compres realitzades a taquilla:
La forma de pagament habitual a les botigues és en metàl·lic. Us recomanem que consulteu les condicions de compra abans de dirigir-vos al punt de venda.

Comprova la compra

És possible que necessitis la targeta amb què has fet la compra.

Com obtinc les meves entrades?
Un cop finalitzada la teva compra i rebut el correu electrònic de confirmació, les teves entrades ja estaran disponibles per a la seva impressió a l’adreça electrònica de confirmació. Et recomanem verificar les entrades amb antelació.

Preus i despeses

Les compres que ens facis poden generar despeses de gestió per article i despeses de lliurament no reemborsables per comanda, però totes s’especificaran abans que s’iniciï el procés de compra.

Encara que procurem assegurar l’exactitud de tots els preus a la nostra web, es poden produir errors. Si descobrim un error en el preu de qualsevol article que hagis demanat, t’ho farem saber com més aviat millor, permetent que optis per adaptar la teva comanda al preu correcte (realitzant un abonament o un càrrec al teu compte, segons el cas) o anul·lar el teu comanda. Si optes per anul·lar la comanda després d’haver abonat el preu incorrecte, rebràs una devolució total del preu per part nostra.

Anul·lacions

Si heu comprat una entrada o un Paquet, no tindreu dret a anul·lar la vostra compra. Tampoc no tindràs dret a anul·lar qualsevol «Venda Dirigida Exclosa», com ara una Venda Dirigida que inclogui viatge, allotjament, menjars, transport o serveis d’oci. Pots consultar una relació exhaustiva de Vendes Dirigides Excloses a la nostra informació sobre anul·lacions.

Entrades

En rebre les entrades, guarda-les en un lloc segur. No assumirem cap responsabilitat per qualsevol entrada perduda o robada.

És la teva responsabilitat comprovar les entrades; no sempre es poden rectificar els errors, si bé abans d’iniciar el procediment de contractació t’informarem dels mitjans tècnics que posem a la teva disposició per identificar i corregir errors a la introducció de les dades.

Prohibicions

En comprar-nos entrades, es limitarà el nombre d’entrades que podeu comprar

Cancel·lacions i canvis

  • Una vegada adquirida l’entrada, únicament es canviarà o se’n tornarà l’import (sense incloure les despeses de gestió) en cas de cancel·lació de l’esdeveniment. La forma especificada per l’organitzador i presentant, en tot cas, justificant de compra. En qualsevol cas de devolució, l’organitzador únicament reemborsarà l’import de l’entrada i no serà responsable de qualsevol altra despesa com ara, a tall d’exemple i amb caràcter merament enunciatiu, hotels, viatges, menjars, dietes, etc.
  • No es tornarà l’import de l’entrada en cas de cancel·lació del esdeveniment a causa de la suspensió o modificació que es produeixi una vegada començat l’espectacle o l’activitat i siguin degudes a causes fortuïtes o de força major.

L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa.

  • No poder assistir a l’espectacle o cometre un error en adquirir les entrades no són motius que en permetin la devolució.
  • L’Organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficials. No es permet la revenda de l’entrada. L’entrada s’haurà de conservar en un lloc sec, allunyat de la calor, sense cap contacte amb plàstics ni camps magnètics.
  • L’Organització de l’esdeveniment/concert/espectacle no assumeix cap responsabilitat en cas de pèrdua o robatori de l’entrada