Inscripció espectador

Estàs realitzant una inscripció pel Torneig Beach Hockey Costa Brava com a espectador. Per a consultes ens podeu contactar per missatge directe a instagram o per email a:

inscripcions@hockeycostabrava.com

Les inscripcions a partir del 6 de juliol no asseguren tenir samarreta o tenir la talla que s’indiqui, estarà subjecte a disponibilitat. Anirà per preferència per ordre de data i hora d’inscripció.

Instruccions

Registra’t fent clic al botó ‘Inscriure espectador‘ de més avall. Tingues en compte que el preu pujarà automàticament el 23 de Juny si no s’ha fet el pagament abans d’aquesta data!

Inicia sessió i omple les teves dades.

 • Nom espectador
 • Talla samarreta
 • Al·lèrgies i intoleràncies
 • Entrada a l’afterparty (Si/No)*

Quan enviïs la inscripció hauràs de fer el pagament per Bizum i indicar el nom de l’espectador al concepte de pagament i enviar mitjançant el formulari el comprovant/captura de pantalla.

Les inscripcions ja pagades no són reemborsables, però sempre podeu buscar una altra persona que vulgui assistir-hi.

Inscriure espectador

*Places limitades. Un cop pagada l’inscripció no es podrà modificar l’opció d’after. La talla de samarretes es podrà modificar fins el dia indicat a les xarxes. Les inscripcions pagades no són reemborsables, però sempre podeu buscar un altre jugador que substitueixi un altre i canviar les dades vosaltres mateixos. L’edat mínima per participar és de 18 anys complerts.

Preus

Inscripció Espectador

28€

Entrada afterparty

11€

ATENCIÓ

Inscripció realitzada correctament. Recorda que has de fer el pagament per validar-la i assegurar la teva plaça. Trobaràs tota l’informació sota d’aquest requadre. No s’acceptaràn pagaments fora del plaç establert.

Pagament

El pagament s’ha de fer per Verse. Podeu escanejar el codi QR o introduïnt manualment el $VerseTag a l’aplicació: $ignic

Has inscrit a 1 espectador/s, l’import total a pagar són 25€. Poseu el nom de l’espectador al concepte del pagament.

  *Molt important: s’ha d’incloure el nom de l’espectador al concepte de pagament. No s’acceptaràn pagaments fora de plaç.

  Pels espectadors que no paguin abans de Sant Joan (24 de Juny), el preu de la seva inscripció i after pujarà 5€.

  No ens farem càrrec de pagaments a direccions de pagament errònies.

  Pagar inscripció (obrir Verse)

  QR amb l’enllaç a Verse: