Inscripció equip

Per a registrar un EQUIP, cal que UN integrant, que serà el portaveu/capità de l’equip, es registri a l’enllaç indicat a les instruccions.

Si algú es vol afegir un cop fet el pagament, es podrà registrar directament com a espectador, ja que el preu és el mateix per tothom.

Per dubtes rel·lacionats amb les inscripcions ens podeu escriure a: inscripcions@hockeycostabrava.com

Instruccions

Un cop registrat el capità, podrà accedir al perfil de l’equip, on haurà d’afegir tots els integrants, ell inclòs. Al mateix perfil s’indica el preu individual de l’inscripció de cada integrant. Tingueu en compte que el preu pujarà automàticament el 23 de Juny si no s’ha fet el pagament!

Abans d’enviar la teva sol·licitud d’inscripció assegura’t de tenir una llista amb tots els membres del teu equip i els següents detalls de cadascú:

 • Nom jugador
 • Talla samarreta
 • Al·lèrgies i intoleràncies
 • Entrada a l’afterparty (Si/No)

Quan acabeu la inscripció, haureu de fer un únic pagament de tot l’equip per Bizum indicant el nom de l’equip i adjuntar el comprovant/captura de pantalla. Un cop verifiquem el pagament, us enviarem un mail confirmant la vostra inscripció.

*Places limitades. Un cop pagada l’inscripció no es podrà modificar l’opció d’after. La talla de samarretes es podrà modificar fins el dia indicat a les xarxes. Les inscripcions pagades no són reemborsables, però sempre podeu buscar un altre jugador que substitueixi un altre i canviar les dades vosaltres mateixos. L’edat mínima per participar és de 18 anys complerts.

Preus

Inscripció Torneig

28€

Entrada afterparty

11€

ATENCIÓ

Inscripció realitzada correctament. Recorda que has de fer el pagament per validar-la i assegurar la plaça del teu equip. Trobaràs tota l’informació sota d’aquest requadre. No s’acceptaràn pagaments fora del plaç establert.

Pagament

El pagament s’ha de fer per Verse. Podeu escanejar el codi QR o introduïnt manualment el $VerseTag a l’aplicació: $ignic

Has inscrit a 5 participants, l’import total a pagar són 175€. Poseu el nom de l’equip al concepte del pagament.

  *Molt important: si pagueu per separat s’ha d’incloure nom del participant + nom equip al concepte de pagament. No s’acceptaràn pagaments fora de plaç.

  Pels jugadors que no paguin abans de Sant Joan (24 de Juny), el preu de la seva inscripció pujarà 5€.

  No ens farem càrrec de pagaments a direccions de pagament errònies.

  Pagar inscripció (obrir Verse)

  QR amb l’enllaç a Verse: